R.A.W.

Täydellinen yhdistelmä luontoa, kauneutta ja suorituskykyä, joka muuttaa käsityksesi hiustenhoidosta.

Display all results

Nourish

Kuivat hiukset ovat yleensä vaikeasti hallittavia ja voivat näyttää epäsiisteiltä. Ympäristötekijät, kuten vuodenajan vaihtelut voivat kuivattaa hiuksia, mutta myös kemialliset ja mekaaniset käsittelyt sekä perinnölliset tekijät voivat aiheuttaa kuivuutta hiuksissa. Biolage R.A.W. Nourish on raikastava sarja kehitetty nimenomaan kuiville, elottomille ja mattaisille hiuksille, jotka tarvitsevat kosteutta. Sarjan tuotteet puhdistavat hiuksia hellävaraisesti ja tekevät niistä eloisammat, pehmeämmät sekä joustavammat

Recover

Biolage R.A.W. Recover on hiustenhoitosarja herkistyneille, kuluneille ja kevyesti käsitellyille hiuksille, joka auttaa palauttamaan hiusten kiiltoa, kimmoisuutta ja vahvuutta samalla, kun se tekee hiuksista runsaamman tuntuiset.

Replenish

Biolage R.A.W. Replenish-Mist Oil -hiusöljy on kuin superruoka hiuksille. Tämä riittoisa öljy sopii kaikille hiustyypeille ja sillä on monta eri käyttötapaa.

Uplift

Biolage R.A.W. Uplift on hiustenhoitosarja hennoille, ohuille ja elottomille hiuksille. Uplift on vastaus niille hiustyypeille, jotka haluavat enemmän volyymia ja runsautta luonnollisella tunnulla.

Select a location

Select a language